28 september 2009

Hostio.

Photobucket

Var på vårdcentralen idag och fick penicillin och mollipect och ett viftande pekfinger som sa åt mig att sluta röka. Och så fyllde de tre stora behållare med blod från min arm för att kolla om det är astma jag har, eller någon annan jobbig allergi. Har inte sovit på hela natten. Bara hostat hostatttt.

11 kommentarer:

  1. Fin. Oj är det ett blåmärke jag skådar? Hoppas.

    SvaraRadera
  2. hej, jag ska byta till blogspot och håller på med layouten men behöver hjälp. tänkte ifall du har lust att hjälpa mig? skulle vilja ha stora bilder, hur ändrar man de? jag och htlm koder är inget vidare.

    SvaraRadera
  3. jag lägger upp mina bilder via Photobucket, alltid med 1000px i bredd. man måste ändra bloggens htmlkod också för att få så stora bilder att synas men det kommer jag faktiskt inte ihåg hur jag gjorde. så jag vet inte hur mycket till hjälp jag kan vara. men lycka till.

    SvaraRadera
  4. Signe min fina vän, vart har du tagit vägen? jag har typ inte sett dig på hela veckan.

    SvaraRadera
  5. sv: japp jag har kommenterat förut. men det var inget viktigt jag ville ha svar på, så det är lugnt. snälla ge mig dina ögonbryn.

    SvaraRadera
  6. kul att du snott arvida byströms layout rakt av :)

    SvaraRadera
  7. haha ja tänka sig! tänk att hon var först med en vit blogg och 1000px i bredd på bilderna. inte alls en av typ alla som bloggar på blogspot...

    men visst inspireras jag av hennes fotografier, det är inget jag känner att jag vill (borde jag det?) dölja.

    SvaraRadera
  8. Alltså tjejen, jag tänkte bara inflika att jag älskar bilden. Ger en så fin känsla av typ 60-70-talet (mina tankar springer åtminstone ditåt) och en enkel men klassisk stil. Nu är det sagt. Fint!

    SvaraRadera
  9. wow like your blog!

    http://sommersprosseblog.blogspot.com/

    SvaraRadera